15 / 05 / 2024

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!



Bolbol üyesi olan gençler yalnızca 1 TL + vergiler karşılığında bilet satın alma olanağına sahip olacak.  Pegasus, gençler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Bolbol üyeleri içinde yer alan genç kategorisindeki birçok kişi, yalnızca 1 TL karşılığında uçak bileti alma olanağına sahip olacak. Bu kampanya ile gençlerin, uçak bileti masrafları oldukça düşecek.

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

PEGASUS 1 TL KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

  • Pegasus'un 1 TL olan biletleri için belirlenen geçerlilik süresi ise oldukça avantajlıdır. Satın alınan biletler, 15 Ocak ile 15 Mart 2024 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda kullanılma imkanına sahip. Ama, kampanya çerçevesinde sunulan biletlerin sayısı sınırlı olacak, bu yüzden de erken davranmak gereklidir.
  • Bu biletlerin satışa çıkacağı saat ise sabah 10.00 olarak belirlenmiştir. Gençler, bu saat itibariyle kampanyadan yararlanabilmek için hızlı hareket etmeliler.
  • Aktarmalı uçuşlar bu kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Bu fırsat, Pegasus'un genç yolcularına sunulmuştur.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön