02 / 05 / 2024

UçArı 2011 'de kazananlar belli oldu!

UçArı 2011 'de kazananlar belli oldu!

Anadolu Grubu,2008 yılından bu yana İTÜ EMK tarafından her yıl düzenlenen “UçArı ” Vaka Analizi Yarışması 'nı bu yıl İTÜ 'den Bee Miraculous Ekibi kazandı.   gerçekleştirilen finalde dereceye giren ilk 3 ekip ödüllerinidüzenlenen törenle aldı....



Anadolu Grubu,2008 yılından bu yana İTÜ EMK tarafından her yıl düzenlenen “UçArı ” Vaka Analizi Yarışması 'nı bu yıl İTÜ 'den Bee Miraculous Ekibi kazandı.   29 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen finalde dereceye giren ilk 3 ekip ödüllerini Anadolu Endüstri Holding Merkezi 'nde düzenlenen törenle aldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “UçArı ”da finale kalma başarısı gösteren 8 grup, 29 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında İTÜ Kampüsü 'nde düzenlenen finalde kazanan grup olmak için ter döktü. Zorlu final yarışmasının sonunda İstanbul Teknik Üniversitesi 'nden Bee Miraculous grubu birinciliği kazanırken, ikinciliği Boğaziçi Üniversitesi 'nden Limitless grubu üçüncülüğü ise yine İTÜ 'denModeramengrubu kazandı. Anadolu Grubu ve İstanbul Teknik Üniversitesi 'nin ortak yürüttüğü projede bu yıl birinciliği elde eden grup 4.000 TL ve Slovenya IEDC Bled School of Management yaz programı; ikinci grup 3.000 TL   ve Haier Laptop, 3. Grup 2.000 TL ve Dedeman Bodrum Tatili ile ödüllendirildi.   Ayrıca yarışmada birinci gelen gruptaki öğrenciler   Anadolu Grubu yurt içi şirketlerinde staj yapma imkanına da sahip oldu.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini veren AEH İK Koordinatör Yardımcısı Tansel Varan, törende yaptığı konuşmada “Türkiye 'deki tüm üniversite öğrencilerinin katılabildiği bir yarışma olan “UçArı, ” yaratıcı fikirlerine ve vaka çözme kabiliyetlerine güvenen öğrencilerin farkındalık yaratabilmeleri için bir fırsat sunuyor. Anadolu Grubu 'nun desteğiyle hayat bulan proje; öğrenciler ile iş dünyası arasında köprü kurarak öğrencilere iş dünyasının beklentilerini aktarmayı amaçlıyor. Gruplar halinde katılımın sağlandığı yarışma süreciyle ise öğrencileri takım çalışmasına teşvik etmek amaçlanıyor. Bu bağlamda yarışma, üniversite öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı kendine ilke ediniyor. “ dedi.

 


Geri Dön