28 / 04 / 2024

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.



Teknoloji devi Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli olan Xiaomi 13T'nin gerçek görüntüleri sızdırıldı. Bu yeni model, üstün özellikleri ve etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor. 13T, 144Hz yenileme hızına sahip OLED ekranı ve üçlü arka kamera sistemiyle gelecek.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

ÜÇLÜ KAMERA SİSTEMİYLE DİKKAT ÇEKEN XİAOMİ 13T'NİN HERKESTEN SAKLANAN GERÇEK GÖRÜNTÜSÜ SIZDI!

İran kaynaklı sızdırılan fotoğraflar, Xiaomi 13T'nin tasarımının Redmi K60 Ultra modeline benzeyebileceğini gösteriyor. Bu da cihazın üst düzey bir amiral gemisi olarak konumlandırılacağını düşündürüyor.

Sızıntılara göre, Xiaomi 13T'nin arka kamerası üç farklı sensörden oluşacak. Ana kamera 50 Megapiksel çözünürlüğe sahipken, ultra geniş açılı kamera 8 Megapiksel ve makro kamera ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Arka kamera modülü oldukça büyük bir dikdörtgen şeklinde tasarlanmış.

Cihazın ön yüzünde ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde bir ekrana gömülü selfie kamerası bulunacak. Bu sayede daha geniş ve kesintisiz bir ekran deneyimi sunulması hedefleniyor.

Xiaomi 13T, 6,67 inç boyutunda ve 144Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekranla gelecek. Cihazın performansını Dimensity 9200+ yonga seti sağlayacak. Ayrıca 120W hızlı şarj desteği sunan 5000mAh batarya ile güçlendirilecek.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

XİAOMİ 13T'NİN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Sızdırılan görsellerde Xiaomi 13T, Siyah ve Yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle görüntüleniyor. Cihazın kutusu da sızdırıldı ancak kutu içeriği hakkında henüz kesin bilgi bulunmuyor.

Önceki iddialar, Xiaomi 13T serisinin küresel olarak 1 Eylül tarihinde tanıtılacağı yönünde. Fiyatlandırma ve ürünün Türkiye pazarına ne zaman sunulacağı ise halen belirsizliğini koruyor. Ancak, uzmanlar 13T modelinin 300-400 dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip olabileceğini öngörüyor.

Tüm bu özellikler ve tasarım detayları göz önüne alındığında, Xiaomi 13T'nin amiral gemisi rekabetinde önemli bir oyuncu olmaya aday olduğu söylenebilir.

A101'den Samsung Galaxy S22 Ultra'ya kaçırılmayacak indirim! 25 Ağustos 2023 fiyat listesi...
Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Carrefoursa'da!    
Oppo’nun katlanabilir telefonu Find N3 Flip tanıtımına günler kaldı!
Carrefoursa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya kaçırılmayacak indirim!
BİM inanılmaz fiyatıyla Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı! 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geri Dön