06 / 05 / 2024

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın

Üst orta seviye nova 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı kardeşi olan orta seviye nova 10, fiyat performans telefonu düşük bir fiyatla sunulan mükemmel bir tasarımdır. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?



Sol ve üst taraflar, şarj için bir USB-C bağlantı noktasına, eşleşen bir stereo hoparlör setinden biri için bir ızgaraya ve bir nano SIM kart yuvasına sahip taban ile dikkat çekici değildir. Telefonun sağ tarafında bir güç düğmesi ve ses rocker bulunur.

 Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10 da kampanya! Media Market in bu indirimini kaçırmayın

Önde, Huawei nova 10, 120Hz yenileme hızına ve HDR10 içeriği desteğine sahip, şaşırtıcı derecede birinci sınıf 6,67 inç OLED ekrana sahip. Üst kısımda 60MP özçekim kamerası için bir delik, kulaklık için küçük bir ızgara ve telefonun tabanındaki diğer hoparlörle birlikte bir stereo kurulum oluşturan bir hoparlör bulunuyor. Alt kadranda ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucu bulunur.

Polikarbonat yapısına inanan Huawei nova 10 inceleme örneğimiz, her yerinde sağlam yapı kalitesi ve daha pahalı bir amiral gemisi sınıfı telefonda yersiz görünmeyecek oldukça birinci sınıf bir ekran ile oldukça iyi bir şekilde döşenmiştir. 

HUAWEİ NOVA 10  08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

14.999

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.mediamarkt.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 23: 06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.47 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar


Geri Dön