28 / 04 / 2024

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.



Uluslararası Enerji Ajansı'nın "AB 2023'te Doğal Gaz Kısıtını Nasıl Önleyebilir" başlıklı raporu, AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ve UEA Başkanı Fatih Birol'un Brüksel'de düzenlediği basın toplantısında açıklandı.

Elektriğe yüzde 27 zam geliyor! Kriz büyüyor! Faturalar kabaracak!Fatih Birol, Avrupa'nın gelecek yıl daha sert bir kışa hazırlanması gerektiğini söyledi.

Birol, Rusya'nın doğalgaz arzının muhtemelen gelecek yıl tükeneceğini ve LNG stoklarının tüm zamanların en düşük seviyesinde olacağını söyledi. İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön