11 / 05 / 2024

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...



Peki, Ufuk Bala Yücel, hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

PEK ÇOK BANKADA GÖREV ALDI

Ufuk Bala Yücel, 1999 - 2000 yılları arasında ise Finansbank A.Ş.’ de Kurumsal Bankacılık Şube Müdürü pozisyonunda çalışmalarına devam etti. Ardından, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda 2001 - 2007 yılları arasında, Krediler Departmanı Müdürü pozisyonunda görev alan Ufuk Bala Yücel, 2008 - 2018 yılları arasında ise Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Ufuk Bala Yücel, bunun yanı sıra, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nda, 2019 - 2022 tarihleri arasında Krediler ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Başarılı Türk iş insanı Ufuk Bala Yücel, 2006 - 2014 yılları arasında, çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam etti. Bununla beraber, 2014 -2018 yılları arasında ise TSKB GYO A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonunda görev aldı.

Halen farklı şirketlerde yönetim kurulu üyeliği görevine devam eden Ufuk Bala Yücel, aynı zamanda, Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde Yönetim Kurulu Bağım Üyesi olarak görev yürütüyor.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Kemaleddin Koyuncu kimdir? Ne zaman doğdu? Nerede okudu?

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?


Geri Dön