30 / 04 / 2024

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum ne?

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum ne?

Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Özyurtlar'ın hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğunu belirtti...




Esenyurt’ta yaşanan imar krizine takılan Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. 


31 Mayıs tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor" programına katılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaşadıkları mağduriyeti anlattıkları bir mektup ileten UKOM yeni açıklamasında Özyurtlar'ın hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğunu belirtti.



İşte UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan o açıklama:


Sayın UKOM komşularımız;

Bu hafta Özyurtlar; Ukra ve belediyenin de katıldığı toplantı da orada evleri olup yıkılan toprak sahipleri ile görüşmeler yapmıştır. Özyurtların hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğu ve toplantının iyi geçtiği, belediyenin de görüşmelere katılarak işin çözümü noktasın da devrede olduğu bu hafta edindiğimiz bilgiler içerisindedir.

Bilgilerinize


UKOM  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırdıkları mektupta "Ukra city mağduru 850 kişinin 5 yıldır parasını ödedikleri evlerini alamadıklarını vu olayın direkt sosyal yaşamlarının etkilendiğini ve sağlık sorunları boşanmalar gibi sonuçlar doğurduğunu belirtmişti.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön