28 / 04 / 2024

Ukra City'nin devir işlemlerinde yeni gelişme!

Ukra City'nin devir işlemlerinde yeni gelişme!

Ukra City Komşuları Derneği facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesi ile ilgili bir çözümün henüz gerçekleşmediği ve gerçekleşme ihtimalinin de şu an için düşük olduğunu belirtti...




Esenyurt’ta yaşanan imar krizine takılıp yarım kalan Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. 


31 Mayıs tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor" programına katılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaşadıkları mağduriyeti anlattıkları bir mektup ileten UKOM yaptığı yeni açıklamada toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesi ile ilgili bir çözümün henüz gerçekleşmediği ve gerçekleşme ihtimalinin de şu an için düşük olduğunu belirtti.


Ukracity mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!



İşte UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan o açıklama:



Sayın UKOM Komşularımız;

Bugün dernek adına sürecin son durumu hakkında bilgi almak üzere Sn.Adnan Kuşoğlu'ndan görüşme talep edilmiş talebimize olumlu yanıt verilmiştir. Görüşmede evleri yıkılan toprak sahiplerine verilen sözleşme örnekleri ile ilgili henüz geri dönüş olmadığı söylenmiştir. Ayrıca büyük hisse sahibi olan Işıklar ailesi ile ilgili bir çözümün henüz gerçekleşmediği ve gerçekleşme ihtimalinin de şu an için düşük olduğu belirtilmiştir. Bunun sebebinin Işıklar ailesinin daha önce Ukra ile yaptığı sözleşme şartlarına sadık kalmayarak kendilerinden uzlaşması mümkün olmayacak ölçüde fazla daire talebinden kaynaklandığı belirtilmiştir. Ve şu an için süreç düğümlenmiştir. Bu sürecinde çözüme ulaşmasının kısa sürede mümkün olmayacağı belirtilmiştir.


Adnan Bey'in yanından ayrıldıktan sonra Sn. Kadıoğlu veya Sn. Akboğa ile görüşme yapmayı umarak Esenyurt Belediyesine geçilmiştir. Burada her iki yetkilinin de izinde olmasından dolayı Sn .Akboğa'nın yerine vekalet eden Sn.Ahmet Temel Bey'le bir görüşme yapılmıştır. Ahmet Bey konu hakkında detaylı bilgisi olmadığını ifade ederek; Özyurtların proje ile ilgilendiğini biliyorum. Özyurtlar bu işe elini attıysa er geç çözüm gerçekleşir şeklinde yorumda bulunmuştur. Takdir siz değerli komşularımızın...




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön