05 / 05 / 2024

Ukracity mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

Ukracity mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor" programına katıldı ve yazdıkları mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırdı...




Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. 


Makrom mağdurlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği mektuptan sonra Erdoğan'a ikinci mektup Ukracity mağdurları tarafından ulaştırıldı. 


Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor" programına katılan ve mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştıran  UKOM yaptığı açıklamada "Sevgili komşularım; Cumhurbaşkanımıza sorunlarımızı anlattığımız iki adet mektubu elimizle verdik..." dedi.


UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırdıkları mektupta "Ukra city mağduru 850 kişi 5 yıldır parasını ödedikleri evlerini alamadıklarını ve buradan ev alanların dar gelirli insanlar olduğunu bu yüzden direkt sosyal yaşamlarının etkilendiğini ve sağlık sorunları boşanmalar gibi sonuçlar doğurduğunu belirtti. 


İşte UKOM'un (Ukra City Komşuları Derneği) Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup:


Ukracity mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan a mektup!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön