27 / 04 / 2024

ukracity özyurtlar son durum

ukracity özyurtlar son durum

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum ne?

Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Özyurtlar'ın hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğunu belirtti...

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Ukracity davasında son durum!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak hakkında yapılan suç duyurusu, dolandırıcılık davası olarak dün görüldü. İşte Ukracity davasında son durum...

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Tamer Özyurt'tan flaş Ukracity açıklaması!

Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity ile ilgili flaş açıklamalar yaptı, Özyurt Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söyledi...

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken sessiz kalmayı seçen Ukra mağdurları sessizliklerini bozarak bugün Esenyurt Belediyesi önünde toplanma kararı aldı, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmek istiyor...

Özyurtlar N5 Suites'de 3 bin TL kira getirisi avantajıyla!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.

Ukracity'nin devir işlemlerinde son durum!

Yarım kalan Ukra City projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan son açıklamaya göre 104 arsa sahibinin imza attığı belirtildi.

ukracity özyurtlar son durum Haberi

ukracity özyurtlar son durum

Esenyurt'taki imar krizi sebebiyle Özyurtlar İnşaat'a devredilmesi gündemde olan Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlar 26 Mayıs Cuma günü Adnan Kuşoğlu ile görüştü.


Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM görüşme sırasında Adnan Kuşoğlu'nun bazı toprak sahiplerinin her seferinde karşılarına yeni taleplerle gelerek müşkülpesentlik yaptıklarını ve bununda hem kendilerinin, hem de bu sürecin bir an önce tamamlanmasını isteyen toprak sahiplerinin moralini bozduğunu belirtiği şeklinde açıklama yaptı.  


Toprak sahipleri ile toplantı yaptıklarını dile getiren Adnan Kuşoğlu'nun neredeyse projeden vazgeçme durumuna geldiklerini ama hala ısrarla kendilerinin de çözümü istediklerini ve müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığını söylediği belirtildi. 


İşte UKOM tarafından yapılan o açıklama:


Sayın UKOM...