27 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.



Esenyurt'un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’ tarafından inşa edilen ‘Meydan Ardıçlı Projesi’nde teslim için gün sayılıyor.

Toplam 67 bin metrekare arsa üzerinde altışar ve yedişer katlı 27 bloktan oluşan proje yıl sonunda teslim edilecek.

Toplam 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen dev proje Meydan Ardıçlı’da toplam üç etapta bin 681 konut ve 125 ticari ünite bulunuyor. Projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap edecek şekilde planlandı. Meydan Ardıçlı projesi sakinlerine 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği veriyor. Konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 arasında değişim gösteriyor. Yüzde 90’ı satılmış olan proje, kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanı sunan caddeleriyle de öne çıkıyor.

Konumu ve sunduğu prestij ile bölgeye ayrıcalık katan Meydan Ardıçlı merkezi lokasyonu ve üst düzey donanımıyla da katma değeri yüksek bir yatırım olarak dikkat çekiyor. ‘Meydan Ardıçlı’da, tam donanımlı bir sosyal tesis hizmet verirken, site sakinlerinin sosyal tesis, durak, metro ve çarşıya ulaşımını kolaylaştıran shuttle servisi ile konfor üst düzeye taşınıyor.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

SANAT, EĞLENCE VE ALIŞVERİŞ BİR ARADA

Yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak ortaya çıkan Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle birleştirmesiyle öne çıkıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından örnekleme yapılarak hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımıyla bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir konum sağlıyor.

Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran mağazalardan, kafe ve restoranlara kadar her türlü detayın yer aldığı cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayan projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları da bulunuyor. Projenin yanı başında bulunan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile ulaşım avantajı da sağlıyor.

 


Geri Dön