28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.



Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında kentsel dönüşümde çözümün adresi KİPTAŞ olduğunu belirterek, "Beylikdüzü Kırlangıç Evler projemiz ile yaklaşık 1.200 vatandaşımızın yaşadığı riskli yapıları yıktık, yeniliyoruz! Riskli yapıları, deprem dirençli konutlara  dönüştürmek İstanbul'un en temel ihtiyaçlarından biridir." ifadelerini kullandı.

Mega kent İstanbul'da Eyüpsultan, Etiler, Gaziosmanpaşa Kartal, Tuzla ve Pendik’te hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler projesinde farklı konut alternatiflerine yer veriliyor.

Paylaşılan detaylara göre 2024 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek olan Gürpınar Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Yüzde yüz uzlaşıyla yükselen KİPTAŞ Gürpınar Kırlangıç Evler projesi deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 adet konut bulunuyor. Arsa alanı 16 bin 110 metrekare şeklinde açıklanan Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

Teslimler için geri sayımın başladığı KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin sosyal alanları arasında fitness salonu, yaya yolu, kameriye, çocuk oyun parkı yer alıyor.

5 bin 546 metrekare peyzaj alanına sahip olan KİPTAŞ Gürpınar projesinde 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan bulunurken, Projede ayrıca 90 adet açık ve 415 adet kapalı olmak üzere toplam 505 araçlık otopark da yer alıyor.

Lokasyonuyla da dikkat çeken KİPTAŞ Gürpınar Kırlangıç Evler projesinin E-5 karayoluna mesafesi 3,8 kilometre olarak açıklanırken, E-80 karayoluna mesafesi 8,6 kilometre,Atatürk Havaalanı proje sahasına mesafesi 16,5 kilometre olarak açıklandı.

 

Web: https://kirlangicevler.com

 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!


Geri Dön