02 / 05 / 2024

Ukra İnşaat sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor!

Ukra İnşaat sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor!

Kurtlar Vadisi isimli dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati şžaşmaz'a reklam filmlerinde yer vererek, bilinirlik oranını yukarıya taşıyan Ukra İnşaat, sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdi



Kurtlar Vadisi isimli dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati şžaşmaz'a reklam filmlerinde yer vererek, bilinirlik oranını yukarıya taşıyan Ukra İnşaat, sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdi. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, sosyal sorumlulukta izledikleri ana stratejinin Türk halkının hayatına değer katmak olarak ifade ederek, bu yöndeki en son projeleri olarak, Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği ile gerçekleştirdikleri 'Aile İçi şžiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansı' projelerine katkı sağladıklarını kaydetti.
Toplumsal değişime katkı sağlayacak farklı projelere verdiği destekleri belirten Ukra İnşaat, derneğin yanı sıra bu yönde belediyelerle de işbirliği yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Projelerimizde insanlara yeni yaşam alanları sunarken, aynı zamanda yeni bir yaşam kültürünü aşılamayı hedefliyoruz. Topluma katkı sağlayacak projelerle, bir anlamda insana da yatırım yapıyoruz. şžu anda gündemde olan iki farklı çalışmamız bulunuyor ” dedi.


Geri Dön