29 / 04 / 2024

Ukra İnşaat 'tan Han Plus 'ta 95 bin TL! Yaşam başlıyor!

Ukra İnşaat 'tan Han Plus 'ta 95 bin TL! Yaşam başlıyor!

Esenyurt"ta, Ukra İnşaat tarafından inşa edilen Han Plus projesinde fiyatlar 95 bin TL"den başlıyor, 325 bin TL"ye kadar yükseliyor. Projede teslimler önümüzdeki Ocak ayında yapılacak



Han Plus projesi Esenyurt"ta Ukra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projeyi Mimar Tatsuya Yamamoto tasarladı. Projede teslimler 2011 yılının Ocak ayı ortalarında yapılacak.

Han Plus"ta 8 kat ofis, 4 kat AVM ve 4 kat home office olmak üzere 16 kat bulunuyor. Han Plus Evleri Esenyurt projesinde alanları 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 95 bin TL ile 325 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Firma bünyesinde 12 aya kadar vade uygulanıyor.

Han Plus'ın sosyal alanlarında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve oyun odası yer alıyor. Han Plus Evleri, 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip. Hanplus AVM ´de ise alanları 60 ile 320 metrekare arasında değişen dükkanlar yer alıyor.  

Yüksek teklonojide sağlanmış ısı ve ses izolasyonu yapılan Han Plus projesi 7 bin 600 metrekare kapalı otopark alanına sahip. Kapalı otoparktan sosyal tesise ve istenilen kata direkt geçiş yapılıyor.

Han Plus'ta ofis ve ev ofis katlarında özel güvenlik sistemleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, biri yük asansörü olmak üzere toplam 8 asansör, 300 tonluk su deposu, hidrofor, uydu TV sistemi, jeneratör, bina çevresini ve katları izleyen kapalı devre kamera sistemi, yangın söndürme ve alarm sistemleri bulunuyor.


0212 620 49 75

www.hanplus.com.tr


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön