15 / 05 / 2024

Ukra İnşaat'an iki yeni sosyal projeye destek!

Ukra İnşaat'an iki yeni sosyal projeye destek!

Türk halkının hayatına değer katacak çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarına destek veren Ukra İnşaat, son olarak Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansı projelerine katkı sağladı....



Başarılı projeleriyle inşaat sektöründe önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, toplumsal değişime katkı sağlayacak farklı projelere verdiği desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Ukra İnşaat son olarak, Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneğine destek oluyor; belediyelerle işbirliği yaparak Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansının Ana Sponsorluğunu üstleniyor.
Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra İnşaat olarak kurulduğumuz günden bu yana sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteriyoruz. Projelerimizde insanlara yeni yaşam alanları sunarken, aynı zamanda yeni bir yaşam kültürünü aşılamayı hedefliyoruz. Topluma katkı sağlayacak projelerle, bir anlamda insana da yatırım yapıyoruz. Şu anda gündemde olan iki farklı çalışmamız bulunuyor.  Desteklediğimiz Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği ve sponsoru olduğumuz Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansı ile bireysel ve toplumsal sağlığı yakından ilgilendiren iki konuda bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz diye konuştu.

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği ünlü isimleri buluşturuyor
Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, geniş tabanlı bir sivil toplum kuruluşu olarak, sigaranın zararları konusunda farkındalık yaratacak çalışmalara imza atmak amacıyla kuruldu. Dernek, birçok akademisyen, sanatçı, sporcu ve iş adamını bir araya getiriyor.

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuzun da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldığı Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneğinin Başkanlığını Prof. Dr. Orhan Kural yürütüyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını Sevgi Aksunun üstlendiği derneğin Yönetim Kurulunda Atila Yavuzun yanı sıra, Prof. Dr. İbrahim Keleş, Dr. Turgut Özcan, Murat Altınel ve Melahat Parlar yer alıyor.
Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneğinin Onur Üyeleri arasında Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Seracettin Çom, TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Yeşilay Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balcı, Fatih Belediye Başkanı Dr. Mustafa Demir, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan bulunuyor. Dernek Onur Üyeleri içerisinde ayrıca Esin Afşar, Cüneyt Arkın, Yaşar gibi sanatçılar, Reha Muhtar, Prof. Dr. Ali Atıf Bir, Nevval Sevindi gibi gazeteciler, Ebru Şallı, Neşe Erberk gibi ünlü isimlerin yanı sıra A&G Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gür gibi işadamları bulunuyor. 

Dernek, sigaranın yol açacağı zararlar konusunda bireyleri genç yaştan itibaren bilinçlendirmek için çalışmalar hayata geçirecek.
Ukra İnşaat aile içi şiddetin önlenmesine yönelik çalışmalar da yapıyor

Ukra İnşaat, İstanbulda 10 belediye ile işbirliği yaparak Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansı düzenliyor. Ukra İnşaatın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Sağlıklı İletişim Konferansı, şu ana kadar Kadıköy, Üsküdar ve Bahçelievler Belediyesi işbirliğinde üç kez düzenlendi.

Konferans; aile birliğini desteklemeyi, bireylerin kişisel gelişimini sağlamayı, şiddetin yerini, sevgi ve şefkatin almasını sağlamayı ve toplumsal huzurun gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor.

Konferans kapsamında Riccon tekniğinin geliştiricisi İlhan Doğan Sağlıklı İletişim ve Beden Dili başlığında, Dünya Umut Kadınları Derneği Başkanı Marziye İlhan Aile İçi Şiddet ve Şiddete Karşı Korunma başlığında, Türkiye Gezginler Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural ise Dünya İçin Bir şey Yap başlığında sunumlar gerçekleştiriyor.


Geri Dön