30 / 04 / 2024

Ukra İnşaat'ın transfer atağı devam ediyor!

Ukra İnşaat'ın transfer atağı devam ediyor!

İnşaat sektöründe uzun yıllar boyunca çeşitli görevler üstlenmiş üç başarılı yöneticiyi ekibine dahil eden Ukra İnşaat, 2012 yılında da yeni projelerle büyüme hedefinin sinyalini veriyor



İnşaat sektöründe başarılı projeleriyle kısa zaman içerisinde ismini sektörün üst sıralarına taşıyan Ukra İnşaat profesyonel kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ukra City ve Hane Plus projeleriyle başarılı bir satış grafiği yakalayan ve 2011 yılını hedeflerinin üzerinde kapatmanın gururunu yaşayan Ukra İnşaat, yeni transferleriyle yeni yılda daha güçlü bir yönetime ve adından sıkça söz ettirecek projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Ukra İnşaat Atamalar

Ukra İnşaatta CFO (Mali İşler Direktörü) olarak göreve getirilen Afife Edige; meslek hayatına Interbankta başladı, sonrasında İktisat GYO ve Doğuş GYOda CFO olarak görev aldı. Son olarak Torunlar GYOda çalışan Edige, Ukra İnşaatta tüm finans, muhasebe ve banka ilişkilerinden sorumlu olacak.

Son iki yılda yaptığı yatırımlarla marka bilinirliğini üst sıralara taşıyan Ukra İnşaatın Pazarlama Direktörlüğü görevini ise Emre Balaban üstlendi. Dumankaya İnşaat ve sonrasında Ağaoğlu Şirketler Grubunda Pazarlama Yönetmeni olarak görev  yapan Balaban, pazarlama, medya iletişimi, reklam ve halkla ilişkilerden sorumlu olacak.

Yaklaşan proje teslimleri için yeni kurulan Teslim Sonrası Hizmetler Departmanının başına ise yine inşaat sektöründe uzun yıllar görev almış ve son olarak K Yapıda Kaba Yapı Şefi olarak görev yapmış olan Ali İhsan Savaşçıoğlu getirildi.


Geri Dön