27 / 04 / 2024

Ukra İnşaat'ın yenilenen web sitesinde 3 dil seçeneğine yer verildi!

Ukra İnşaat'ın yenilenen web sitesinde 3 dil seçeneğine yer verildi!

Hayata geçirdiği projeleriyle inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat web sitesini yeniledi



Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken sitede, satış personeliyle online görüşme imkanı sunuluyor, alıcının bütçesine göre portföy önerisi yapılabiliyor, cari kredi kullanım olanağı görülebiliyor ve anında ödemelerin hesaplamaları yapılabiliyor. İngilizce, Rusça, Arapça menü seçenekleriyle uluslararası platformlarda kolaylık sağlayan sitede sosyal medya bağlantıları da kurulabiliyor.

İnşaat sektöründe başarılı projeleri ve yüksek satış rakamları ile ismini sektörün üst sıralarına taşıyan Ukra İnşaat, dijital iletişim yatırımlarına ağırlık verdi. Dijital ve sosyal medya kanallarını uluslararası platformlarda aktif bir şekilde kullanacak olan Ukra İnşaat ilk olarak web sitesini yeniledi.

Ukra İnşaat’ın yenilenen web sitesinde kullanıcı dostu bir yapı tercih edildi. Sitenin ön plana çıkan özelliği ise online müşteri hizmetleri servisinin bulunması. Ukra İnşaat projeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen site ziyaretçilerine, satış personeli ile canlı görüşme imkanı sunuluyor. Sitede alıcının bütçesine göre portföy önerisi yapılabiliyor. Aynı zamanda cari kredi kullanım imkanları incelenebiliyor ve anında ödemeler hesaplanabiliyor.

Uluslararası yatırımcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Ukra İnşaat’ın web sitesinde İngilizce, Rusça ve Arapça dil seçenekleri de bulunuyor. Site kullanıcıları ayrıca Ukra İnşaat’ın sosyal medya hesaplarına tek tıkla ulaşabiliyor.

Ukra İnşaat Ceo’su Kürşat Tuncel; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de özellikle son yıllarda sosyal medya kanalları markaların müşterilerini bilgilendirme aşamasında oldukça yoğun olarak kullanılıyor. Yükselen bir trende sahip bu alanda Ukra İnşaat olarak yıl boyunca yapacağımız yeniliklerle müşterilerimizin her türlü soru ve beklentilere yanıt vermeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda gerek bilgilendirme ve tanıtım çalışmalarımız gerekse tüketicilerin her türlü isteklerini karşılamak için sosyal medyayı yoğun olarak kullanacağız. Çalışmalarımızın başlangıcını da kullanıcıların her türlü sorularına anında yanıt alabilecekleri bir hizmet sunacağımız yeni internet sitemizi yayına alarak veriyoruz ” dedi.

 

 


Geri Dön