27 / 04 / 2024

Ukra'dan 4 projesinde 5 yıl kira garantili kampanya! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

Ukra'dan 4 projesinde 5 yıl kira garantili kampanya! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

Ukra İnşaat, 4 farklı projesinden mağaza ve ofis almak isteyenler için Türkiyede ilk kez 5 yıl kira garantili bir kampanyaya imza atıyor. Üstelik, mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkı alıcıya bırakılıyor



Ukra İnşaat, 4 farklı projesinden (Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus) mağaza ve ofis almak isteyenler için Türkiyede ilk kez 5 yıl kira garantili bir kampanyaya imza atıyor. Üstelik, mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkı alıcıya bırakılıyor, hem Ukradan kira alırken hem de yeniden kiraya vermek mümkün oluyor.

Böylelikle Ukra İnşaat uzun dönemli kira garantisi veriyor, ikinci kiralayı yapma fırsatıyla yıllık getirinin %12lerin üzerine çıkması mümkün oluyor. Ayrıca Ukra 5 yıllık yatırımın sonunda geri satma hakkıyla da anapara garantisi sağlıyor. Kampanya, halen inşaatı devam eden projelerde de geçerli olacak, böylece proje bitsin ya da bitmesin kira geliri derhal başlıyor.

Hayata geçirdiği projeleri ve başarılı satış rakamları ile inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, yine Türkiyede ilk olacak bir kampanya başlatıyor. Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerinde bulunan mağaza, ofis ve home ofisler için 5 yıl kira garantisi veriyor. Kira garantisinin yanı sıra satın alınan mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkını da alıcıya bırakıyor.

Böylelikle Ukra İnşaattan mağaza ve ofis alanlar, Ukradan yılda %6 net kira geliri elde ediyor. Alıcılar dilerlerse bu gayrimenkulleri kendileri kullanıyor, ya da Ukra İnşaatın anlaşmalı kiralama ajansı yardımıyla kiralayarak en az bir o kadar daha kira geliri elde ediyor. Böylece mağaza ve ofislerden yıllık %12nin üzerinde bir getiri elde etmek ve yatırımın geriye dönüş süresini 2 kat hızlandırmak mümkün oluyor.

Ukra İnşaat alıcılara 5 yıl boyunca toplam %30luk bir kirayı garanti ettiği gibi dönem sonunda alıcıya satın aldığı gayrimenkulü kayıpsız ve kesintisiz iade etme hakkını da veriyor. Böylece yatırımcılar hiçbir şekilde anapara yatırımından zarar etmiyor ve 5 yıllık bir dönemde kullandıkları dönem veya almış olduğu kiralar ile kar ediyor. Bu kampanya ile alıcılar 5 yıl içerisinde hem yatırımlarının %60ını geri alıyor hem de gayrimenkulün 5 yıllık değer artışından faydalanma şansı buluyor.

İnşaatı devam eden mağazalar da kira garantisi var

Kampanyanın bir diğer yeniliği de inşaatı devam eden Ukra City projesindeki mağazalar için kira garantisi verilmesi ve kira ödemelerinin başlaması. Böylelikle alıcılar mağaza veya ofisleri teslim edilmeden önce kira geliri elde etmeye başlıyor. Kampanya kapsamında bitmiş veya devam eden projenin satış sözleşmesinin imzalanmasını takip eden 31. gün kira ödemeleri başlıyor.

Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerinde farklı büyüklüklerde ve konumda alternatifler bulunuyor. Böylece her ihtiyaca yönelik mağaza ve ofis bulmak mümkün olabiliyor.

Ukra İnşaat CEOsu Kürşat Tuncel, Ukra İnşaat olarak, katma değeri yüksek projelere imza atıyoruz. Esenyurt ve Beylikdüzü  bölgesinde yer alan 4 farklı Ukra projesindeki mağaza ve ofislerin değerinin, önümüzdeki 5 yılda en az ikiye katlanacağını bekliyoruz. Bu projelerin konut bölümlerinin son iki yıllık prim artış oranı %80i buldu diyerek projelerinin yer aldığı bölge hakkında bilgi verdi. Kampanyanın inşaat sektöründe büyük ses getireceğine inandıklarını belirten Tuncel, Ukra İnşaat olarak, düzenlediğimiz kampanyalarla sektörümüzde ilklere imza atıyoruz. Yeni kampanyamıza dikkat çekmek için de etkili bir reklam çalışması yapıyoruz. Reklam filmimizde ilk kez sevilen oyuncular Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu birlikte rol alıyor ve krlı kampanyanın yatırım değerine dikkat çekiyor diye konuştu.

Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus metrekare satış fiyatları 2.000 TLden başlıyor. Alıcılar toplam bedelin %50sini nakit ödeyebiliyor, kalan %50 için ise banka kredisi veya aylık %0,75ten başlayan faizlerle 48 aya kadar Ukra Finans kredisi kullanabiliyor.

2500 konut ve 73 mağazadan oluşan Ukra City Aralık 2012de, 800 konut ve 8 mağazadan oluşan Hane Plus Ocak 2012de teslim edilecek. 268 üniteden oluşan Han Plus ve 56 bağımsız bölümden oluşan Sedai Plus projeleri ise teslime hazır durumda.

http://www.ukrainsaat.com/


444 82 72


Geri Dön