29 / 04 / 2024

Ulu Camii araç trafiğine kapatılıyor!

Ulu Camii araç trafiğine kapatılıyor!

Ulu Camii ve Osmanlı döneminin önemli eserlerinden Rüstem paşa Kervan saraylının da yer aldığı alanda çalışmaları sürdürülen Devlet Bahçeli Meydanı ile birlikte bölge yaya trafiğine uygun şekilde düzenlenirken, araç trafiğine de kapatılıyor...



ULU Camii önündeki meydan düzenlemesi ile birlikte Kervansaray'ın da içerisinde yer alan bölge araç trafiğine kapatılıyor. Lregli Belediyesi tarafından Selçuklular döneminden günümüze ulaşan Ulu Camii ve Osmanlı döneminin önemli eserlerinden Rüstem paşa Kervan saraylının da yer aldığı alanda çalışmaları sürdürülen Devlet Bahçeli Meydanı ile birlikte bölge yaya trafiğine uygun şekilde düzenlenirken, araç trafiğine de kapatılıyor. 


Ulu Camii ile Kervansaray"ın arasında bulunan yol. otomatik olarak çalışan üç adet mantar bariyer ile trafiğe kapatıldı. Bu yolu sadece cenaze araçları ve temizlik araçları kullanabilecek. Mantar Bariyerler led ışıklı olarak araçların görebileceği şekilde Krcğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yerleştirildi. Lireğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli çerlerinden biri olan Devlet Bahçeli Meydanı ile birlikte bölgenin önümü/deki dönem bir bütün içerisinde ele alınacağım söyledi.


Anadolu Telgraf




Geri Dön