01 / 05 / 2024

Uluhan Babil Çarşı Esenyurt'ta 150 bin TL'ye!

Uluhan Babil Çarşı Esenyurt'ta 150 bin TL'ye!

Uluhan Grupun Babil Kuleleri projesinde yer alan yeni iş modeli Babil Çarşı, yatırımcılara ve iş dünyasına sunduğu cazip avantajlarla fark yaratıyor



Önceden belirlenen sektörlere göre ayrılan hazır dükkan konsepti, 200 kişilik tiyatro salonu ve sosyal alanlarıyla Babil Çarşı, ticari yaşamı canlandıracak özel fırsatlar sunuyor.

Babil Çarşı'da bağımsız birimlerin alanları 15 metrekare ile 150 metrekare arasında değişirken, fiyatlar 150 bin TL ile 800 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday, bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri'nde yer alan İstanbul'un yeni çarşı modeli Babil Çarşı'nın lansmanı, 14 Aralık Çarşamba günü Yıldız Çarşı'da yer alan İstanbul Dahillde gerçekleşti. Buluşmada, Uluhan Grup yönetim kurulu başkanı Bekir Cesur, yönetim kurulu üyeleri Necati Aktülün, Taha Aktülün ve İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen Babil Çarşı'nın farkını ve sunduğu özel avantajları basın mensuplarıyla paylaştı.

Uluhan Grup mağazaları hem satıyor hem kiraya veriyor

Babil Çarşı'da yer alan mağazalar sabit ya da değişken olarak kiralanabiliyor. Örneğin bir haftalık ya da daha uzun bir süre mağaza kiralamak Babil Çarşı'da mümkün olacak. Bu sayede Babil Çarşı'da kısa bir süreliğine ya da belli bir mevsimsel dönemde iş yapmak isteyenler, benzeri olmayan özel bir imkandan yararlanabilecekler. Bununla birlikte, Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlara önemli bir kolaylık da sağlayan Uluhan Grup, mağaza sahiplerine kiracı bulma hizmeti de sunuyor.

Sektörel fizibilite çalışmasıyla bir ilk 

Babil Çarşı 199 işyerinden oluşuyor. Her işyerinin konusu önceden yapılan kapsamlı bir çalışmayla belirlenmiş durumda. İşyeri alanlarının karması hazırlanırken fiili fizibilite yapılarak, elde edilen ciro tahminlerine göre faaliyet alanları tespit edilmiş bulunuyor. Bu sayede çarşıdaki işyerlerinin alanlarında tek olmaları sağlanıyor ve doğru bir kazanç modeli öngörülüyor.

Sürekli açık sergi alanları

Babil Çarşı bünyesinde düzenli olarak kurulacak sergi alanında ise Babil Kuleleri sakinleri ve ziyaretçiler çeşitli ürünleri bir arada bulabilecek. Mağaza mağaza dolaşma yerine tek mekanda açık hava sergi konseptini hayata geçiren Babil Çarşı'da, gündelik tüketime yönelik geniş bir ürün yelpazesi yer alacak.

Sektörlere göre ayrılmış dükkanlar

Babil Çarşı, sektörleri önceden belirlenen çarşı konseptiyle haksız rekabetin önüne geçiyor. Bununla birlikte Babil Çarşı, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyla diğer projelerden ayrılıyor.

24 saat açık kreş

24 saat hizmet veren 1000 m2'lik alana sahip kreş sayesinde ebeveynler günlük işlerini görürken çocuklarına oyun ve eğlence imkanı sağlayabilecekler. Kreş imkanının yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM'yi bir arada sunan Babil Çarşı, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelecek. Babil Çarşı'da Gıda, Elektronik, Mücevher& Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet. Mobilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans ve Spor olmak üzere 12 farklı sektörün yer alacağı dükkanlar bulunacak.

Hazır mağaza konsepti

Babil Çarşı bir ilk olan 'hazır mağaza' konseptini de hayata geçiriyor. Hazır mağaza kapsamında farklı sektörlerde faaliyet gösteren farklı kuruluşlar, dekorasyondan mobilyaya, kullanılan cihazlardan iklimlendirmeye kadar tüm imkanları hazır bulacak ve vakit kaybetmeden doğrudan işlerine odaklanabilecekler. 

Uluhan Grup projenin daima yanında

Uluhan Grup, Babil Çarşı'da yer alan mağazaların yüzde 55'ini satışa çıkarıyor, yüzde 45'ini ise kiraya veriyor. Babil Çarşı'da kiracılarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Uluhan Grup yetkilileri, çarşıda iş yapmak isteyen kuruluşlarını her anlamda daima yanlarında olacaklarının güvencesini veriyor.

Koza Yönetim hizmetiyle

Babil Çarşı'nın bina yönetim sistemleri, sektörün duayen kuruluşlarından Koza Yönetim'in güvencesinde olacak. Öte yandan, Babil Çarşı'nın yalnızca iş çevreleri açısından değil, İstanbullular için de önemli bir cazibe merkezi olması bekleniyor. Koza Yönetim, ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla Babil Çarşı tamamlandığında İstanbul'un farklı noktalarından merkeze düzenli olarak servis hareket ettirecek. Alışverişe yenilikçi bir yaklaşım getiren Babil Çarşı'ya işini taşıyan kuruluşlar ise kazancı garantili bir mekanda faaliyet göstermenin avantajına sahip olacaklar.   

Uluhan Grup, 16 Aralık 2011 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde tanınmış ekonomistlerimizden Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Dr. Mahfi Eğilmez ve Prof. Dr. Taner Berksoy'un konuşmacı olarak katılacağı bir buluşma da gerçekleştiriyor. Toplantıda davetli yatırımcılara Babil Çarşı'nın sağladığı avantajlar tanıtılacak.

0212 709 77 77
www.babilkuleleri.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön