15 / 05 / 2024

Uluhan Grup Acunkent'te hazır mikro ofis iş modeli geliştirdi!

Uluhan Grup Acunkent'te hazır mikro ofis iş modeli geliştirdi!

İstanbulun hızlı gelişim gösteren bölgeleri arasında yer alan Esenyurt'ta geliştirilen Acunkent'te satışa sunulan home ofislerde 'mikro ofis' yeni bir iş modeli geliştirildi



İstanbulun hızlı gelişim gösteren bölgeleri arasında yer alan Esenyurt'ta geliştirilen Acunkent'te satışa sunulan home ofislerde 'mikro ofis' yeni bir iş modeli geliştirildi. Yapımcı Uluhan Grup'un geliştirdiği bu modelle mikro ofisler, iş yaşamında ihtiyaç duyulan her türlü teknik donanım ve konforla donatılıyor. Kullanım alanları 37 ile 100  metrekare arasında değişen 'mikro ofis'lerde ayrıca, sekreter, temizlik, food court, toplantı salonu, yüksek hızlı kablosuz internet, faks ve fotokopi, telefon santrali hizmeti, posta takibi ve yönlendirme, İstanbul'un tüm noktalarına personel servisi  ve toplu taşıma gibi hizmetler veriliyor.
İşyaşamını Esenyurt ve çevresinde sürdüren meslek sahipleri için  hazırlanan Acunkent'te toplam 56 mikro ofis yer alıyor. Fiyatların 60 bin lira olarak belirlendiği projede teslim tarihi ise 30 Kasım 2011 oldu. Gayrimenkul sahipleri ofislerini kendileri kullanabildikleri gibi Uluhan Gayrımenkul aracılığıyla '10 dakikada ofisiniz hazır' sloganı ile kiraya verebiliyor veya satabiliyor.

 


Geri Dön