30 / 04 / 2024

Uluhan Grup Babil Kulesi'nin temeli Esenyurt'ta atıldı!

Uluhan Grup Babil Kulesi'nin temeli Esenyurt'ta atıldı!

1050 konut ve 151 ticari birimiyle  Esenyurt Devlet Hastanesinin karşısında altı blok üzerinde yükselmesi tasarlanan Uluhan Babil Kulelerinin temel  atma töreni, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlunun katılımıyla gerçekleşti



1050 konut ve 151 ticari birimiyle  Esenyurt Devlet Hastanesinin karşısında altı blok üzerinde yükselmesi tasarlanan Uluhan Babil Kulelerinin temel  atma töreni, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlunun katılımıyla gerçekleşti. Törende firma ortakları Süleyman Demirhan, Bekir Cesur, Necati Aktülün ve Taha Aktülün de yer aldı.

Necmi Kadıoğlu, uygun fiyatları ve ödeme koşulları ile insan ları ev sahibi yapmayı hedefleyen Uluhan Grupun bu girişimini desteklediği belirterek, Babil Kuleleri, depreme karşı dayanıklı bir proje olacak. Bu, çok dikkat edilmesi gereken bir husus diye konuştu.

Süleyman Demirhan, 160 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projenin zemin kazıklarının çakıldığını ve hafriyatın tamamlandığını belirterek, "Projeyi iki yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz. Yenilikçi bir sistem olarak ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edeceğimiz projede böylece temelden anahtar teslimine kadar her aşamada kalite güvence sistemi kuralları işleyecek. Ayrıca, bina yönetim sistemleri konusunda ise Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim ile birlikte çalışacağız. Ödeme planıyla da dikkat çeken projede açıklamalara göre, kredi, kefil, vade farkı ve faiz olmayacak.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön