02 / 05 / 2024

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.



Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı- ICCI-2015, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. 


"Enerji Sanayi Sektöründe 21. Yıl" sloganı ile Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde üç gün sürecek fuar ve konferansta, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) ilk geniş katılımlı tanıtımı gerçekleştirilecek. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) destekleri ile gerçekleşecek ICCI 2015 - 21.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'na 35 ülkeden 400'e yakın firma katılıyor.


ICCI-2015'te 36 farklı oturumda 200 sunum gerçekleştirilecek. Oturumlarda, elektrik dağıtım sektörü, yenilenebilir enerji yatırımları, elektrik piyasası mevzuatı, güneş enerji sistemleri, hidrolik kapasiteler, termik santraller, kömür işletmeciliği, nükleer enerji, rüzgar enerji sektörü gibi çeşitli konular ele alınacak.


AA


Geri Dön