27 / 04 / 2024

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2 Kasım'da!

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2 Kasım'da!

Bu yıl İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından ikinci kez düzenlenecek Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 2 Kasım"da gerçekleşecek



İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından 2009 yılında ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"nin ikincisi 2 Kasım 2010 tarihinde yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

İnşaat sanayisinde ortak vizyon oluşturmak amacıyla sanayicileri ve sektör derneklerini bünyesine katarak 20 bin üreticiye ulaşan İMSAD, 2. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi ile œKüresel Rekabet ve İhracat konusunu çeşitli oturumlarla değişik açılardan masaya yatıracak. Zirvede œİnşaat Sanayisinin Küresel Rekabet Gücü, œİnşaat Sanayisinde Dış Pazarlar ve İhracat, œSürdürülebilir Gelecek için İnşaat Malzemesi ve œRekabet edebilirlik için İnovasyon oturumları yer alacak.

Zirve sektöre ışık tutacak
Sektörün gerçek gücünü ortaya koyabilmeyi ve güç birliğini sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ,œ Türkiye"nin kaliteli hizmet anlayışında istikrar gösteren güçlü markalara ihtiyacı var. Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe var olan ve yaratılacak markalar için gelenekselleşen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesinde tüm sektör ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz. İMSAD olarak bu zirve ile tüm inşaat sektörü üyelerini kucaklayarak, sıkıntıları tespit etmek ve doğru çözümleri bulmak istiyoruz. Bir yandan inşaat sektörüne ışık tutmak, müteahhitleri, tasarımcıları dinlemek diğer yandan da kamuya danışmak, biz sanayicileri konuşturmak üzere önemli bir zirve yapıyoruz  dedi.

KUTU
Sektör oyuncuları sponsor oldu
Zirvenin özel sponsoru İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), platin sponsoru Kalekim, altın sponsoru BASF ve şžekerbank olurken ODE Yalıtım, Baumit, Con-imex, EKY Eczacıbaşı Koramic Yapı Kimyasalları, Trakya Cam, Yapı-Endüstri Merkezi, Türk Ytong gümüş sponsorlar arasında yer alıyor. Zirve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Türkiye Kalite Derneği (KalDer), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TMMMB), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Türkiye İnşaat Sanayisi İşveren Sendikası (İNTES), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)   tarafından destekleniyor. Ayrıca zirvede İMSAD Dergi iletişim sponsoru olarak yer aldı.


Geri Dön