29 / 04 / 2024

Uluslararası Proje Yönetim Günü 3 Kasım'da kutlanacak!

Uluslararası Proje Yönetim Günü 3 Kasım'da kutlanacak!

Her yıl Kasım ayının ilk Perşembe günü tüm dünyada Proje Yönetim Günü olarak kutlanan Uluslarası Proje Yönetimi Günü (PMI Day) 3 Kasım 2011de Ankara, İstanbul ve İzmirde eşzamanlı olarak kutlanacak



Dünyada 7inci ülkemizde ise 3üncü kez düzenlenecek Uluslararası Proje Yönetimi Günü son yıllarda artan proje yönetimi farkındalığının daha da güçlendirilmesine katkı sağlaması amacıyla PMI TR (Project Management Institute) ve İstanbul Proje Yönetim Derneğinin (IPYD) ortak katkılarıyla gerçekleşecektir. Çeşitli sektörlerden seçkin profesyonelleri bir araya getirecek olan bu özel günde, etkinlikler değerli konuşmacıların sunumlarına evsahipliği yaparken, katılımcılar karşılıklı tecrübe ve bilgi paylaşımını arttırma fırsatı bulacak.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği BURÇ Restaurantta yapılacak İstanbul ayağında shiftdelete.net Genel Yayın Koordinatörü Hakkı Alkan konuşmacı olarak yer alacaktır. Ankarada ODTÜ MD Vişnelik tesislerindeki etkinliğin konuşmacısı Bilkent Senfoni Orkestrası Şefi Işın Metin ve İzmirde Le Cigale Restaurantta yapılacak kokteylin konuşmacısı ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olacaktır.

İstanbul, Hakkı Alkan, shifdelete.net Genel Yayın Koordinatörü,
BÜMED Burç Restaurant, 19:00 - 23:00
Ankara, Işın Metin, Bilkent Senfoni Orkestrası Şefi,
ODTÜ MD, Vişnelik Tesisleri, 19:00  - 23:00
İzmir, Tuncer Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı (CittaSlow)
Le Cigale Restaurant, 19:00 - 23:00
Katılımlar 2 Kasım 17:00'a kadar 0216 4554386 'nolu telefona bildirilmelidir.


 


Geri Dön