28 / 04 / 2024

Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı!

Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı!

Firma: KG İnşaat

Proje: Arcadia Residence

İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor...




KG İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Arcadia Residence  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında Ümraniye'de yer alıyor. 48 adet konut ve 1 adet ticari birimin yer aldığı Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Ümraniye Arcadia Residence projesinin tamamı 3 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor. İnşaat alanı 6 bin 586 metrekare olarak belirlenen Ümraniye Arcadia Residence 3 blok halinde tasarlanmış durumda. Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı 'na geçmeden önce projeye dair fiyat bilgisini paylaşalım: 



Ümraniye Arcadia Residence daire fiyatları: 


Ümraniye Arcadia Residence projesi 'ndeki daireler 4 bin liralık metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor. Ümraniye Arcadia Residence ödeme planı ile ilgili bilgiler şöyle: 


Ümraniye Arcadia Residence ödeme planı 'na göre tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar için kredi kapsamında vadelendirme yapılıyor. 


Ümraniye Arcadia Residence teslim tarihi: 


Ümraniye Arcadia Residence projesi 1 yıl içerisinde teslim edilecek. Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı 'na dair görüntüler şöyle: 


Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı: 


Ümraniye Arcadia Residence vaziyet planı!


Otopark alanları, açık yüzme havuzu, fitness center ve çocuk oyun alanları gibi olanakların yer aldığı Ümraniye Arcadia Residence iletişim: 


Ümraniye Arcadia Residence adres: Atatürk Mahallesi Estergon Caddesi No: 17 / 6 Ümraniye / İSTANBUL

Ümraniye Arcadia Residence telefon:444 22 34



Telefon: 444 22 34

Web adresi: http://www.kginsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön