29 / 04 / 2024

Ümraniye plazalar bölgesinde 5 yıldızlı Rescate Hotel Asia!

Ümraniye plazalar bölgesinde 5 yıldızlı Rescate Hotel Asia!

Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde bulunan Rescate Hotel Asia'da Eylül ayında hizmet vermeye başladı, otel konum olarak Plazalar bölgesinde yer alıyor



Ümraniye Plazalar bölgesinde birçok banka genel müdürlüğü ve onlarca kurumsal firmanın bulunduğu İnkılap Mahallesi'nde ticari merkezde yer alan Rescate Hotel Asia, Ümraniye lokasyonunda Eylül ayı itibari ile hizmet vermeye başladı.


5 yıldızlı Rescate Hotel Asia Sabiha Gökçen Havaalanı'na 35 kilometre, Atatürk Havaalanı'na ise 34 kilometre mesafede yer alıyor. 124 odanın yer aldığı Hotelde geniş orman manzaralı köşe deluxe odalar, deluxe odalar, superior odalar ve executive katındaki executive odalar bulunuyor.


Ümraniye plazalar bölgesinde 5 yıldızlı Rescate Hotel Asia!


120 Kişi kapasiteli Mundo Restoran&Bar’nda Türk ve Dünya mutfağından seçkin yemekler sunuluyor. Ayrıca lobi katındaki Mimado Bar ve Executive Katındaki bulunan Soluna Bar da değişik tatlara davet ediyor. 

 

Balo Salonu, geniş fuaye alanları ile 4 adet toplantı salonu ve tüm organizasyonlar için kullanabilecek kapasitede düzenlenen toplantı salonları son teknolojik donanımlarla hizmet veriyor. Rescate Hotel Asia; toplantılar, eğitimler ve şirketlerin aktiviteleri için uygun olarak dizayn edildi.


Rescate Hotel Asia'nın SPA merkezinde; kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, soğuk duşlar ve özel masaj servisleri bulunuyor. Ayrıca;  misafirlere özel çamaşırhane ve kuru temizleme servisleri de mevcut. Rescate Hotel Asia'da konaklayan misafirler ücretsiz otopark hizmetinden de yararlanabiliyor. 


Ümraniye Plazalar Bölgesi  Ticari Uzmanı

Veysi Ergün : 0533 314 97 94

Remax Evrensel: 0216 5234747


Geri Dön