29 / 04 / 2024

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya'da hizmete açılacak olan 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı ile 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Mavi bayraklı plaj sayısında dünya 3.'sü olan Türkiye'nin sahillerinde, ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkarmış olacak.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, ortalama 100 bin kişinin ağırlandığı plajların sayısı arttıkça, Türkiye genelindeki şezlong sayısı da yaklaşık olarak 30 bine ulaşacak.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35 e çıkacak!

Aktarılan bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözdesi Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine açacak.

Yine paylaşılan detaylara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Manavgat Ilıca ile Kemer Tekirova ve Bodrum Yalıkavak ücretsiz halk plajlarında da proje çalışmaları için düğmeye bastı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya'da Belek, Kemer-Çamyuva, Çifteçeşmeler (Erez Burnu), Kadriye Manavgat, Muratpaşa-Lara, Bahçecik, Muğla'da Bodrum-İçmeler, Marmaris-İçmeler, Türkbükü ve Torba ile İzmir Pırlanta Ücretsiz Halk Plajı gibi ücretsiz plajları halkın hizmetine açmıştı.


Geri Dön