16 / 05 / 2024

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...



Ayrıca engelli ve doğa dostu plajlarda, aile localarından dinlenme teraslarına, yöresel ürünler pazarından bebek bakım üniteleri ve çocuk parklarına, bisiklet ve yürüyüş yollarından aromatik peyzaj düzenlemelerine kadar pek çok detay da mevcut.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35 e çıkacak!

Antalya 18 günde 1,5 milyon turist ağırladı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1-18 Temmuz tarihleri arasında kenti hava yoluyla ziyaret eden turist sayısının 1 milyon 514 bin 216 olduğunu ifade etti.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Ocak-18 Temmuz'da ilde hava yolu ile 7 milyon 37 bin 883 turist geldiğini anımsatarak, Antalya'da bu sene turizm verilerindeki artışın devam ettiğini kaydetti.

Eşsiz havası, masmavi denizi, yemyeşil doğası, kumsalları, kaliteli tesisleri, tarihi ile dört mevsim turizm imkanı sağladıklarını belirten Yazıcı, kentin sezona iyi bir giriş yaptığını ifade etti.

Avrupa'da elektrikli otomobil satışlarında yükseliş hız kesmiyor!

Ev alamayan arsaya yöneldi! Fiyatlar 1 yılda yüzde 200 arttı!

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!


Geri Dön