29 / 04 / 2024

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.



Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Ümraniye Belediyesinin iş birliğinde ilçede hayata geçirilecek 3 adet yarı olimpik yüzme havuzunun ve 20 adet çok amaçlı sahanın yapım çalışmaları devam ediyor. 

Bu tesislerden tamamlanan Topağacı mahallesindeki Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu ile 6 adet basketbol, voleybol ve badminton oynanabilen çok amaçlı sahanın açılış töreni yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törene Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve paralimpik milli yüzücü Beytullah Eroğlu katıldı. 

Önlerinde ciddi projeler olduğuna dikkat çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mız, Ümraniye'ye ayrı bir değer veriyor. İki tane 2 bin 500'er kişilik olimpik yüzme projeleri için çalışıyoruz. Arsası hazır, projeleri çalışılıyor. İnşallah 1-2 ay için temellerini atarız. Spor köyü projesiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var. Bu tesisler gençlerimizin gelişmesine katkı sağlayacak, spor alışkanlığını kazandıracak."  

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!


Geri Dön