01 / 05 / 2024

Umut İnşaat ve Onna Yapı 15. yıl partisi verdi!

Umut İnşaat ve Onna Yapı 15. yıl partisi verdi!

Türkiye"nin sayılı kuruluşlarına hizmet veren Umut İnşaat  ve Onna Yapı ailesi 15 Aralık çarşamba günü Dedeman Otel"de verdiği  15. yıl  partisinde müşterilerini ağırlayarak keyifli bir organizasyona imza attı



Kurulduğu günden bugüne hem inşaat hemde bakım onarım işlerinde Türkiye"nin sayılı kuruluşlarına hizmet veren Umut İnşaat ve Onna Yapı ailesi 15 Aralık çarşamba günü Dedeman Otel"de verdiği  15. yıl   partisinde müşterilerini ağırlayarak keyifli bir organizasyona imza attı.

Geceye Show TV , Denizbank, Garanti Bankası ,Digitürk, İşbankası, Vakıfbank, HSBC , T-Bank , Best FM , Lig TV ,A-Bank   gibi saygın şirketlerin yöneticilerinin katıldığı organizasyondasunuculuğu  Simge Fıstıkoğlu yaparken , konuk sanatçı olarak sahneye davet edilen ve önümüzdeki hafta yeni albümünü çıkaran Efkan şžesen gitarıyla  dinleyenleri mest etti, Karadeniz folklor grubu veKlardiyon grubunun performanslarıda geceye ayrı bir renk kattı

Gecede sahne alan Gökhan Tepe  yakında piyasaya çıkacakyeni albümündeki şarkıları seslendirirken   aynı zamanda Umut İnşaatta   yönetici olan annesi mimar Sema Tepe"yle   karşılıklı düet yaparak ayakta alkışlandılar.

2011 yılında büyüme hedefiyle   ve genişleyen müşteri portföyüyle   daha iyi bir hizmet sunmak için kolları sıvayanUmut İnşaat ve Onna Yapıadına konuşan yönetim kurulu başkanı   Sn. Selahattin Nazik, önümüzdeki yıllarda müşterilerine ve çalışanlarına etkinliğin tekrarlanacağı sözünü  verdi.


Geri Dön