19 / 05 / 2024

Un, yağ, şeker almak isteyenlere özel kampanya! 75 TL'ye varan indirim

Un, yağ, şeker almak isteyenlere özel kampanya! 75 TL'ye varan indirim

Market alışverişinden tasarruf etmek isteyenlere İş Bankası'ndan özel kampanya geldi. Kampanyaya göre 75 TL'lik indirim mevcut. 



İş Bankası’nın sunduğu söz konusu kampanyaya ticari kredi kartları ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanarak yapılan işlemler, ürün iadeleri ve alışveriş iptalleri, Maximum POS cihazı üzerinden yapılmayan işlemler, alkollü içki ve tütün ürünleri harcamaları dahil edilmeyecek.

Öte yandan söz konusu kampanyada Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilecek. 

Söz konusu kampanya dahilinde kazanılan MaxiPuan’lar, 3 Ağustos 2022 tarihine kadar son kullanılan karta yüklenecek. Bu kampanyada kazanılan MaxiPuan’ların 3 Eylül 2022 tarihine kadar kullanılması gerekiyor ve kullanılmayan puanlar daha sonra silinecek. Bir müşteri söz konusu kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilecek ve her müşteri bu kampanyadan azami 75 TL MaxiPuan kazanabilecek.

https://emlakkulisi.com.tr/samandira-askeri-havalimaninda-son-dakika-gelismesi-millet-bahcesi-yapilacak/714012


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön