06 / 05 / 2024

Un, yağ, şeker almak isteyenlere özel kampanya! 75 TL'ye varan indirim

Un, yağ, şeker almak isteyenlere özel kampanya! 75 TL'ye varan indirim

Market alışverişinden tasarruf etmek isteyenlere İş Bankası'ndan özel kampanya geldi. Kampanyaya göre 75 TL'lik indirim mevcut. 



Market alışverişleri son aylarda vatandaşın cebini bir hayli zorluyor. Zira artan fiyatlarla birlikte temel gıda ihtiyaçlarının yanı sıra genel market alışverişleri de cep yakar hale gelmiş durumda. Market alışverişlerini uygun fiyatlarla yapmak isteyen vatandaşlar, marketlerin sunduğu indirimleri araştırmaya devam ediyor. Bu alanda adım atmış olan İş Bankası, Metro Marketler ile sağladığı iş birliği kapsamında 75 TL MaxiPuan kazanma şansı sundu. İş Bankası’nın sunduğu bu özel kampanya dahilinde, Bankamatik Kartı ile Metro Marketler’de yapılan alışverişlere 75 TL MaxiPuan hediye edilecek. İşte kampyanın detayları detayları…

İş Bankası’nın Metro Marketler ile sağladığı iş birliği kapsamında sunulan kampanyada, Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayanlar, 7 – 27 Temmuz tarihleri arasında Metro Marketler'den tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerine karşılık 75 TL MaxiPuan kazanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen İş Bankası müşterilerinin ilk Metro Marketler harcamasından önce Maximum Mobil uygulaması üzerinden ilgili kampanyayı seçerek “KATIL” butonuna tıklaması gerekmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön