10 / 05 / 2024

Unigarden ödeme koşulları!

Unigarden ödeme koşulları!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. 4 etaptan meydana gelen Unigarden projesinde daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor...



Toplam 850 adet daire ve 1 alışveriş merkezinden meydana gelen  Unigarden  ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Unigarden Fixus satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden Sakarya daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında farklılık gösteriyor. Unigarden teslimleri ne zaman sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Unigarden projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Unigarden ödeme koşulları!

Unigarden ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız ya da 120 ay banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Fixus Unigarden Konutları Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


Sakarya Unigarden iletişim

Fixus Unigarden telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön