01 / 05 / 2024

Unigarden Sakarya 10 yılda kendini amorti ediyor!

Unigarden Sakarya 10 yılda kendini amorti ediyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Unigarden projesi toplam 850 adet daire ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. 4 etaptan oluşan projede fiyatlar 95 bin liradan başlıyor...



Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta konumlanan  Unigarden  projesi Fixus Yapı imzası taşıyor.


Tüm tapu ve ruhsat işlemlerini tamamlayan Unigarden projesinde ön satış süreci devam ediyor. Uygun fiyatlardan faydalanmak için kısa bir zamanın kaldığı Fixus Yapı Unigarden projesi 4 etaptan oluşuyor.


Toplam 850 adet daire ve 1 alışveriş merkezinden meydana gelen Fixus Unigarden Evleri'nde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Dairelerin alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Fixus Unigarden ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vade farksız 24 aya banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Proje 10 yılda kendisini amorti ediyor.


Unigarden Sakarya satış fiyatları 95 bin 96 liradan başlayarak 97 bin 222 liraya kadar yükseliyor. Unigarden Sakarya teslimleri ne zaman sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Unigarden Sakarya Evleri'nde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik yer alıyor.


Sakarya Unigarden Evleri iletişim

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön