02 / 05 / 2024

Unigarden Sakarya fiyat!

Unigarden Sakarya fiyat!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden Sakarya fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Unigarden projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...



78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanan  Unigarden  Sakarya fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fixus Unigarden projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik yer alıyor.


Fixus Unigarden satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Unigarden Sakarya ödeme tablosu kapsamında 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Unigarden Sakarya teslimleri ne zaman sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Projedeki konutların alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Unigarden Sakarya fiyat!

Unigarden Sakarya fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 bin lira arasında değişiyor.


Proje, Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Unigarden iletişim

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön