27 / 04 / 2024

Unigarden sakarya fiyatları

Unigarden sakarya fiyatları

Unigarden Sakarya fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Unigarden projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Unigarden Sakarya'da 88 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla!

Sakarya merkeze 10 dakika mesafede bulunan Unigarden Evleri 'Siz hayal edin, biz hayallerinizi hayata geçirelim!' sloganıyla hayata geçiriliyor. Unigarden projesi Fixus Yapı imzası taşıyor.

Fixus Yapı Unigarden projesinde 88 bin 723 TL'den başlayan fiyatlarla!

46 dönüm alan üzerinde yükselen proje Sakarya Üniversitesi'ne komşu alanda hayata geçiriliyor.Fixus Yapı Unigarden projesinde yer alan dairelerin fiyatları 88 bin 723 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sakarya ve Adana'da taksitle 27 adet iş yeri ve konut satılıyor! 

Belediyeler, Sakarya ve Adana illerinde yer alan 27 adet iş yeri ve konutu taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık hasadı resmen başladı! İl il fındık fiyatları ne kadar oldu? Son dakika rakamlar geldi! 

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık hasarı resmen başladı. Peki il il fındık fiyatlarında son durum ne? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Fındık fiyatlarında sürpriz gelişme! 1 haftada tam 2 lira arttı!12 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Fındık fiyatlarının serbest piyasada yükselişe geçti. Türkiye'den geçen yıl yaklaşık 1,7 milyar dolar değerinde fındık ihracatı yapılırken, sezonun bitmesine karşın üreticiler tarafından fındık fiyatları yakından izleniyor. Peki, serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL oldu? Sakarya, Giresun, O

Unigarden sakarya fiyatları Haberi

Unigarden sakarya fiyatları

78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanan Unigarden Sakarya fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Fixus Unigarden projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik yer alıyor.


Fixus Unigarden satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Unigarden Sakarya ödeme tablosu kapsamında 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Unigarden Sakarya teslimleri ne zaman sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Projedeki konutların alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Unigarden Sakarya fiyat!

Unigarden Sakarya fiyatları 95 bin 96 lira ile...