30 / 04 / 2024

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul adres!

Firma: Turkmall

Proje: UNIQ İstanbul

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...



62 dönüm alan üzerinde toplam 150 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen  UNIQ İstanbul  açıldı.  Turkmall  imzası ile yükselen proje ekolojik bir yaklaşımla tasarlanıyor.


Uniq İstanbul adres bilgisinden önce proje özelliklerinden bahsedelim. 100 milyon Euro yatırım bedeli ile inşa edilen projede konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanları ve ofisler bulunacak. 


Uniq İstanbul projesi Maslak'ta konumlandırılıyor. Uniq İstanbul'a gitmek için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunuyor. 


Uniq İstanbul Maslak projesi Era Mimarlık'tan Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu  ve Yüksek Mimar Alı Hızıroğlu tarafından tasarlanıyor. 


Uniq İstanbul, Atatürk Havalimanı'na 29,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45,6 kilometre, Levent'e 4,1 kilometre, Mecidiyeköy'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 7,8 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8,3 kilometre, Beşiktaş'a 8,5 kilometre, Taksim'e 10,7 kilometre, İTÜ-Ayazağa Metro İstasyonuna 1 kilometre, Maslak'a 1 kilometre mesafede konumlandırılıyor. 


Uniq İstanbul adres

Adres: Maslak – Ayazağa Caddesi No:4 Ayazağa/Sarıyer Istanbul /Türkiye


Telefon: 0212 350 91 00

http://www.uniqistanbul.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön