03 / 05 / 2024

Uniq İstanbul harita

Uniq İstanbul harita

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

Uniq İstanbul nerede?

Turkmall tarafından hayata geçirilen UNIQ İstanbul açıldı. 100 milyon Euro yatırım bedeli ile yükselen proje 62 dönüm arazi üzerinde hayata geçirildi. Peki Uniq İstanbul nerede?

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

Harita ve kadastro mühendislerinden emlak vergisi uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, emlak vergisi oranlarında yüzde 500’lere varan vergi artışlarına karşı uyardı.

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

İklim Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İklim Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Hacıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak'ta kuruldu.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Tekirdağ'da İmar Uygulamaları paneli düzenlendi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “İmar Uygulamaları” konulu panel düzenledi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Daire Kartal harita!

Daire Kartal harita bilgilerine göre proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde yer alacak. Maketi hazır durumda olan proje 28 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Uniq İstanbul harita Haberi

Uniq İstanbul harita

62 dönüm alan üzerinde toplam 150 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen Uniq İstanbul açıldı. Turkmall imzası ile yükselen proje ekolojik bir yaklaşımla tasarlanıyor.


Uniq İstanbul adres bilgisinden önce proje özelliklerinden bahsedelim. 100 milyon Euro yatırım bedeli ile inşa edilen projede konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanları ve ofisler bulunacak. 


Uniq İstanbul projesi Maslak'ta konumlandırılıyor. Uniq İstanbul'a gitmek için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunuyor. 


Uniq İstanbul Maslak projesi Era Mimarlık'tan Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu  ve Yüksek Mimar Alı Hızıroğlu tarafından tasarlanıyor. 


Uniq İstanbul, Atatürk Havalimanı'na 29,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45,6 kilometre, Levent'e 4,1 kilometre, Mecidiyeköy'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 7,8 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8,3 kilometre, Beşiktaş'a 8,5...