28 / 04 / 2024

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 



Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nün ikinci etabında fiyatlar 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 808 üniteden oluşan Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde 1. etap satışları 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. 

 

2019 yılının Ağustos ayında tamamlanacak Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde 36.000TL peşinat ve 3yıl vadeli 1.250 TL’lik ödeme planı sunuluyor. 

 

8 yılda geri dönen yatırım fırsatı


Univa Öğrenci Evi Kampüsü projesi, öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmayı amaçlıyor.  Sakarya’da öğrenci konaklama ihtiyacına yönelik yapılan proje Erkanlı Grup ile Amerika’nın en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması AssetCampus ortaklığında yükseliyor. 

 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nün inşaası devam ediyor. Proje yatırımcısına 8 yıl gibi sürede yatırım dönüşü imkanı sağlıyor. 

 
Univa projesinde 45 metrekare ve 90 metrekare arasında daire tipleri yer alıyor. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedeceği projede kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrenci aynı yerde kalabiliyor. 


 


Geri Dön