02 / 05 / 2024

Universal Hospitals Group, Tiran'da hastane açtı!

Universal Hospitals Group, Tiran'da hastane açtı!

Universal Hospitals Group, yurt dışındaki ilk hastanesini Arnavutluk'un başkenti Tiran'da hizmete açtı



Universal Hospitals Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sınırlarımızın ötesindeki ilk hastanemizi Arnavutluk'un başkenti Tiran'da hizmete kazandırmanın büyük gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yurt dışında büyümeyi sürdüreceklerini belirten Ofluoğlu şunları söyledi:
"Modern teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla donatılan ve güzide hekimlerimizden oluşan bir kadroyla hizmet verecek olan Universal Hospital Tiran Hastanesinin, grubumuza bağlı tüm sağlık kuruluşlarımızdaki insan odaklı kaliteli sağlık hizmetini Arnavut halkına da en iyi şekilde vereceğine inanıyorum. Arnavutluk tecrübemizden yola çıkarak önümüzdeki dönemde de yurt dışında yeni hastaneler yapmayı planlıyoruz. 2010 yılı haziran ayında Sudan'da halen yapımı süren hastanemizi açmayı, ardından da Makedonya, Azerbaycan, Rusya gibi ülkelerde yeni hastaneler açmayı planlıyoruz."

-DÜNYAYLA REKABET EDECEK HASTANE-
Universal Hospital Tirana Medikal Direktörü Dr. Rehat Faikoğlu, Türk-Arnavut dostluğunun yüzyıllara dayanan geçmişinden güç alarak Tiran'da hastane açtıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Universal Hospital Tiran 19 bin 600 metrekare üzerine kurulmuş, 120 özel hasta odası, 5 ameliyathanesi, 2 doğum odası, ve daha niceleriyle üstün sağlık hizmeti sunmakta. Hastanede bulunan ve çığır açan teknoloji, sadece Arnavutluk'ta kullanılan en son teknoloji olmanın ötesinde, tüm Balkanlar, Batı Avrupa ve hatta ABD ile rekabet halindedir. Universal Hospital Tiran, 110 hastane ağı olan Universal Hospitals Group'un bir üyesidir. Bu ilişki yüksek standardı sağlamaktadır. Bu girişimle artık Arnavutluk'ta yaşayan kişiler sağlık hizmetlerini de ülke içinde bulabileceklerdir."

Dr. Faikoğlu, hastanenin hizmet alanlarını da şöyle sıraladı:
"İç Hastalıkları, Kardiyoloji, KBB, Pediatri, Üreme Sağlığı (In-Vitro Fertilizasyon), Kadın Doğum, Enfeksiyon Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji, Romatoloji, Fizik Tedavi, Hematoloji, Nefroloji, Nöroloji, Onkoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Genel Cerrahi, Nöroşirürji, Adli Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Göğüs Cerrahisi, Klinik Laboratuvar, Radyoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Diş Hekimliği, Oftalmoloji, Gastroenteroloji."

Hastanenin açılışına, bazı Arnavut milletvekillerinin yanı sıra Türk-Arnavut İş Konseyi Başkanı İbrahim Aksoy ve Arnavutluk'ta yatırımı bulunan iş adamları da katıldı.
AA


Geri Dön