27 / 04 / 2024

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

İhtiyaç sahibi ailelerde bulunan öğrencilere destek olmak için düğmeye basan belediyeler konu ile ilgili duyurularını da peş peşe yayımlıyor. Bir belediye daha destek ödemesi vereceğini açıkladı. İşte detaylar...



Öğrencilerin ailelerine destek olmak amacıyla ülke genelindeki çeşitli duyurular yapılıyor. Bu duyurular da öğrenciler ve veliler tarafından yakından takip ediliyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ihtiyaç sahibi ailelerde bulunan öğrencilere destek olmak ve ailelerin maddi yüklerinin hafifletmek amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı bu ay içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kaynak aktarımı, aile destek programı dahilinde çocuk desteği ödemeleri de hesaplara yatırıldı.

Edirnejethaber'de yer alan detaylara göre, pek çok kişinin gündeminde yer alan ve de yakından takip edilen söz konusu yardımların verilmesinden sonra belediyelerin eğitim desteği projeleri de pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Aktarılan bilgilere göre, belediyelerin resmi web sitelerinden veya sosyal medya hesaplarından eğitim yardımlarının ayrıntılarına ilişkin kamuoyuna sık sık açıklama yapılıyor. 

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hız kesmeden devam eden Aile destek programı bünyesine çocuk desteği ile 350 Türk Lirası ile 650 Türk Lirası arası yardım verilirken, sosyal ve ekonomik destek ödemesiyle de  ortalama olarak 3 bin 571 Türk Lirası ödeniyor.

Aktarılan bilgilere göre, Aile Bakanlığı'nın vermiş olduğu bu destek ödemelerinin dışında, Lüleburgaz Belediyesi de ön lisans ve lisans seviyesinde eğitim gören öğrencilerin ailelerine destek verileceğini müjdeledi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlayan başvurulara ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika paylaşımı yapıldı.

Lüleburgaz Belediyesi yaptığı açıklamada “Üniversiteli Aile Desteği” programı “ için başvuruların 25 Eylül tarihinde başlayacağını belirtti.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, "Bugüne kadar 1 milyon Türk Lirası eğitim desteği verdiğimiz “Üniversiteli Aile Desteği” programı “Güz Dönemi” başvuruları 25 Eylül 2023 tarihinde başlıyor. Ayrıntılı bilgi için www.luleburgaz.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz’’ ifadeleri yer aldı. 

İnegöl Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Dia Lity Topkapı'da son 3 ofis! Teslimler Mart 2024'te! 

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!


Geri Dön