12 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...



YATIRIMDA SEPET VURGUSU

Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, son açıklamalarıyla yatırımcıların hedeflerini değiştirdi. Kişisel Youtube kanalında Ferda Yıldırım'ın konuğu olan Latifoğlu, 5-10 yıl içinde en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını duyurdu. Önceden yaptığı tahminlerle sık sık gündemde olan uzman, yatırımcılara sepet oluşturarak yatırım yapmaları gerektiğine dikkat çekti ve detayları tek tek açıkladı.

5 - 10 YILDA EN ÇOK DEĞERLENECEK YATIRIM

Serhat Latifoğlu, bir Youtube kanalında yaptığı konuşmada yatırımcılara seslenerek, yatırım yaparken sepet yapmanın önemine değindi. Önümüzdeki 5-10 yıl içinde en çok değer kazanacak yatırım aracının altın olduğunu belirterek, yatırımcıların altını sepetlerinde bulundurmalarını önerdi. Ayrıca, Kur Korumalı Mevduat (KKM) hakkında da konuşan uzman isim, KKM devam ederse bu yatırım aracına yönelik yatırım yapılmasını, aksi takdirde döviz yatırımının daha uygun olabileceğini belirtti.

"ALTIN BOZDURMALI MI?" SORUSUNUN CEVABI

Uzman isim Serhat Latifoğlu, borsa ve gayrimenkul yatırımlarına da dikkat çekerek yatırımcıları uyarmaya devam etti. Arsa alımında fazla prim yapmayan ancak gelecekte değer kazanabilecek arsaların tercih edilmesi gerektiğine işaret etti. Özellikle tarım arsalarının ilerleyen yıllarda önemli bir potansiyele sahip olabileceğine dikkat çekti.

Şehir merkezlerine yakın olan arsaların da önemli bir yatırım fırsatı olabileceğini belirten ünlü ekonomist, yatırımcıların çeşitlendirme stratejisi izlemesi gerektiğini vurguladı. Altın yatırımı konusunda da önerilerde bulunan Latifoğlu, altınları bozdurma konusunda yatırımcılara temkinli davranmaları konusunda uyarıda bulundu.

Ev alacaklar hemen baksın! Tapuda bunlara dikkat edin! İmzadan önce bilmeniz gerek!
BIST 100'de teknoloji ve ticaret sektörleri çok sert düştü!
Aile destek Mayıs 2023 ödemesi! Peş peşe açıklandı! Görmeyen duymayan, kaçıran olmasın!

Geri Dön