03 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist 'gram altın 1500 TL' olacak dedi, tarihini açıkladı!

Ünlü ekonomist 'gram altın 1500 TL' olacak dedi, tarihini açıkladı!

Para Piyasaları Uzmanı Nasri Amcalar, altın fiyatlarının Haziran-Temmuz gibi 1500 lira seviyelerine yükseleceğini söyledi.



Altın fiyatları yeni yıla oldukça süratli başladı. Gram altın kendi rekorunu kırarak tarihi zirveyi aştı. Küresel piyasalarda altının ons fiyatı 6 ay aranın ardından 1850 doları seviyelerini yokladı. Bu durum altın piyasasını da hareketlendirdi. 2022’yi rekor fiyatla tam bin 100 lira ile kapatan gram altındaki yükseliş 2023’de yani yeni senede de devam ediyor. Yatırımcıların altın fiyatları ile ilgili en çok merak ettiği konuysa zirvenin ne olacağına dair oldu.

Altın Piyasası Uzmanı Nasri Amcalar da altın fiyatları ile ilgili gelen son dakika bilgilerini değerlendirdi. Amcalar açıklamasında “Biz bu rekorun daha da devam edeceği. Bin 500 lira ve üzerindeki seviyeleri göreceğini tahmin etmekteyiz. 6 ay ve 7 ay sonra baktığımızda gram altın bin 500 lira seviyelerine oturmuş olacak. Yani bu arada geçen sürede gram altında ufak tefek düşüşler yaşanabilir ama düşüşler vatandaşı da yatırımcısını da korkutmasın. Her düşüş bir alım fırsatıdır” ifadelerini kullandı.

En güvenli yatırım aracı

Ünlü ekonomist gram altın 1500 TL olacak dedi, tarihini açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön