Ekonomi

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.Konuyla ilgili şok eden açıklamalarda bulunan ekonomi yazarı Remzi Özdemir,  ''Bankaları ve şirketleri bu kadar büyük kârlar eden bir ülke krizde olur mu?'' diye sorarak şunları ifade etti:''Aynı kârları halka açık diğer firmalarda da görüyoruz

Akbank ve Garanti bankalarının yılın ilk yarısında 6 ayında kârını katladığını vurgulayan Remzi Özdemir, Yapı Kredi bankasının ise kârını hemen hemen 5'e katladığını ifade etti.

Konuyla ilgili şok eden açıklamalarda bulunan ekonomi yazarı Remzi Özdemir,  ''Bankaları ve şirketleri bu kadar büyük kârlar eden bir ülke krizde olur mu?'' diye sorarak şunları ifade etti:

''Aynı kârları halka açık diğer firmalarda da görüyoruz. Yılın ilk yarısında bazı firmalar kârını üçe hatta beşe katlamış halde.

Krizdeki bir ülkenin bankaları ve şirketlerinin zarar etmesi gerek. Veya zarara yakın kâr açıklaması lazım.

Basit bir mantıkla düşündüğünüzde bu mantık karşınıza çıkıyor. Ancak bu kârlara bir de iktisat mantığı ile baktığınızda hiç de öyle olmadığını anlıyorsunuz.

Bu bankalar ve şirketler kârı hangi ortamda elde ediyor?

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi