29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu vatandaşlara dikkat çekici uyarılar yaptı. İşte "Şehirde, ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...



Geçtiğimiz hafta inişli çıkışlı bir seyir izleyen ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen gram altın yeni haftaya değer kazanarak başladı.

Güvenli liman olmayı sürdüren altın yatırımı ile ilgili olarak ekonomistler de peş peşe açıklama yapmaya devam ederken, çok konuşulacak bir açıklama da Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi.

Resmi sosyal X hesabı https://twitter.com/KurtogluKagan üzerinden bir paylaşım yapan Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, parasını altına yatıran vatandaşları uyararak,  Mecbur  olmadıkça; Fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı, hayvanlarınızı satmayın.

Şehirde ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız  varsa ve alıcı bulursanız hemen satın. Acil değilse Eylül'den önce otomobil almayın. Balkonda tarım ve yağmur suyu için düzen kurun." ifadelerini kullandı.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Mecbur  olmadıkça;
Fiziki altınlarınızı
Tarlanızı
Ata tohumlarınızı -hayvanlarınızı 
SATMAYIN
Şehirde ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız  varsa ve alıcı bulursanız hemen SATIN
Acil değilse Eylülden önce otomobil almayın
Balkonda tarım ve  yağmur suyu için düzen kurun.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Ramazan Kurtoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Borsada 6 temel yatırım kuralı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön