29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...



Haftanın son gününü rekorla kapatan ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen gram altın yeni haftaya da rekorla başladı.

Güvenli liman olmayı sürdüren altın yatırımı ile ilgili olarak ekonomistler de peş peşe açıklama yaparken, çok konuşulacak bir açıklama da Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi.

Resmi sosyal X hesabı https://twitter.com/KurtogluKagan üzerinden bir paylaşım yapan Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın" dedi.

Ekonomist Kurtoğlu paylaşımında "Altın bunalım dönemlerinin parası olup nihayetinde gerçek para altındır." ifadelerini kullandı.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:


İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın varsa toprak ve altınınızı satmayın. Altın bunalım dönemlerinin parası olup nihayetinde gerçek para altındır. Her şey şoklarla gelecek ve 2030 a “Semitah döngüsü”ne odaklı.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

Borsada 2024 halka arzlar ne kadar kazandırdı? Yeni  halka arzlar ne zaman?

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte 300 bin TL, 400 bin TL hesaplama tablosu Mart 2024!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön