24 / 08 / 2024

Ünlü isimler arasında kira kavgası: Riva Konutları'nda oturan ünlü iş adamı kira ve aidatları ödemedi!

Ünlü isimler arasında kira kavgası: Riva Konutları'nda oturan ünlü iş adamı kira ve aidatları ödemedi!

Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk, Bemtat Gıda'nın sahibi Serdar Ozdoyuran'a geçen sene Riva Konutları'ndaki evini kiraya verdi. Fakat ünlü iş adamı ne kirayı ne de aidatları ödemedi...



Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü isimler arasında kira tartışması yaşandı. Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk, Bemtat Gıda'nın sahibi Serdar Ozdoyuran'a geçen sene Riva Konutları'ndaki evini 7 aylığına kiraya verdi fakat ünlü iş adamı hem kirayı hem de aidatları ödemedi. 

RİVA KONUTLARI'NDA 65 BİN TL'YE OTURUYOR

Serdar Bilgili'nin yeğeni Şebnem Ercantürk, Bemtat Gıda'nın sahibi Serdar Ozdoyuran'a geçtiğimiz yıl evini kiraya verdi. Riva Konutları'nda bulunan 5+1 ve 500 metrekare villanın kirası, taraflar arasında 65 bin TL olarak belirlendi.

Onedio.com'da yer alan habere göre; kiracı olan Serdar Özdoyuran ve eşi 7 aylık kirayı ev sahibi Ercantürk'e ödemedi. Sitenin aidatları da ödenmeyince Şebnem Ercantürk, Özdoyuran çiftine icra takibi başlattı.

 Ünlü isimler arasında kira kavgası: Riva Konutları nda oturan ünlü iş adamı kira ve aidatları ödemedi!

TELEFONLARINA ULAŞAMIYOR!

Şebnem Ercantürk'ün şu an Özdoyuran çiftine hiçbir şekilde ulaşamadığı ve telefonlarının çift tarafından engellendiği konuşuluyor.

KİRALARDA YENİ DÖNEM!

Son dönemlerde konut sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar ve tartışmalar artarken, fiyat anlaşmazlığına çözüm arayışlarından biri olarak yeni bir uygulama hayata geçiriliyor. 

E-kontrat, tarafların elektronik ortamda imzaladıkları sözleşmeler için verilen isim olarak biliniyor. Kira sözleşmeleri de e-kontrat şeklinde yapılabilecek. E-kontratlar, geleneksel kira sözleşmeleri ile karşılaştırıldığında pek çok avantaja sahip. 

Demet Akalın'dan kiracı isyanı: Bu evleri bedava oturun diye almadık!

Mahkeme, 'Evi boşaltın oğlum oturacak' diyen Orhan Gencebay'ı haklı buldu!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile ev sahibi arasındaki 'küf kokulu ev' davasında son dakika gelişmesi!

Ev sahibiyle davalık olan Selen Görgüzel: Mobingin hesabını soracağım!

Geri Dön