28 / 04 / 2024

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel'in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel'in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

38 yaşında olan Bitcoin milyoneri ve İspanyol Facebook şeklinde bilinen sosyal ağ Tuenti'nin kurucularından Zaryn Dentzel servetini çaldırdı. Zaryn Dentzel dört ya da beş kişilik bir çetenin saldırısına uğradığını açıkladı.



2006'da kurulan İspanyol Facebook şeklinde bilinen sosyal ağ Tuenti'nin kurucularından Zaryn Dentzel, maskeli bir çete tarafından işkenceye uğradığını ardından da servetinin çalındığını belirtti.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Zaryn Dentzel, polise dört veya beş kişilik bir çetenin salı günü saat 15.00 sıralarında Prado Sanat Galerisi yakınlarında bulunan evine zorla girdiğini belirtti. Dentzel’ın verdiği ifadeye göre; maskeli çete, evdeki güvenlik kameralarını kapattı ve Dentzel’i bağladılar. Milyarder, ağzını da kapatan çetenin gözlerine bir sprey de sıktığını belirtti.

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

4 SAAT İŞKENCE GÖRDÜ

38 yaşındaki Dentzel, dört saati aşkın işkence gördüğüne dikkat çekti. İspanyol medyasına göre, adamların kendisine Taser tabancasıyla (elektroşok silahı) birkaç defa vurduğunu dile getirdi.

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

BİTCOİN ŞİFRESİ ÇALINDI

Dentzel'i alıkoyan çete, Bitcoin hesabına ek olarak dizüstü bilgisayarlarını, birkaç telefonunı, bir tablet bilgisayarını aldı ve şifreleri de çaldı.

 

Kripto paralarda deprem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön