14 / 05 / 2024

Ünlü yatırımcıdan şok eden dolar tahmini! Yatırım yapmadan önce hemen bu habere bakın, sonra aklınızı kaçırmayın!

Ünlü yatırımcıdan şok eden dolar tahmini! Yatırım yapmadan önce hemen bu habere bakın, sonra aklınızı kaçırmayın!

150 milyar dolarlık risk fonunun kurucusu ABD'li meşhur yatırımcı Ray Dalio doların eski enerjisini kaybedeceğini belirterek “Doların hakim olduğu küresel seviye sönümleniyor" dedi. İşte ayrıntılar...



Burada değişen ve gelişen ekonomik veriler üstünden bir dolar analizinde bulunan Ray Dalio doların başat olduğu dünya düzeninin ve küreselleşmiş bir iktisat çağının sönümlendiğini açıklarken “Artık büyük güçler ve onların müttefikleri olan ekonomik, parasal ve askeri bloklar olacak” diye konuştu.

ABD’NİN EN BÜYÜK RAKİBİ ÇİN

Konuşmasının devamında ekonomik olarak Sovyetler Birliğinin hiç bir vakit Amerika ile karşılaştırılabilir bir güç olmadığına vurgu yapan Dalio onun yerine Çin’in ekonomik olarak ABD için fazlaca kuvvetli bir rakip bulunduğunu belirtti.

Peki, dolar ne kadar? 1 Dolar kaç TL? Euro/TL'de son durum ne? Dolar endeksinde son durum ne? İşte 19 Ocak 2023 dolarda son dakika...

Ünlü yatırımcıdan şok eden dolar tahmini! Yatırım yapmadan önce hemen bu habere bakın, sonra aklınızı kaçırmayın!

DOLARDA SON DAKİKA! 19 OCAK 2023!

Dün en düşük 18,7351 ve en yüksek 18,8204 seviyelerini gören dolar/TL, günü önceki kapanışına göre yüzde 0,2 artışla 18,8030'dan tamamladı. Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından 18,7980 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar endeksi, dün 101,5 ile 31 Mayıs 2022'den bu yana en düşük seviyeyi görmesinin ardından toparlanarak 102,3 seviyesinde dengelenirken, avro/dolar paritesi yatay seyirde 1,0790'dan alıcı buluyor. Euro/TL yüzde 0,1 azalışla 20,2720'den, sterlin/TL de yüzde 0,1 düşüşle 23,1740'tan satılıyor.

Bankalar bir biri ile yarışa girdi! Vakıfbank kısa bir süre önce açıkladı! Hemen siz de başvurun, sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 2.000 TL parayı kapacak!
Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Denizbank çok kısa süre önce açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön